نحوه مصرف گوشت و شیر با توجه به وجود بیماری تب برفکی

پیرو انتشار مطالبی راجع به گوشت وشیر دامهای مبتلا به بیماری تب برفکی واظهار نظرهای گوناگون در این خصوص و باتوجه به اینکه در مقاطع زمانی فصلی شاهد رخداد بیماری تب برفکی در سطح کشور یا استان خراسان رضوی وشهرستان گناباد می باشیم لازم است مطالبی جهت آگاهی واطلاع رسانی شهروندان گرامی اعلام می نماییم:
تب برفکی یک بیماری ویروسی است که عمدتا دامهای شامل گاو وگوسفند وبز را مبتلا می نماید و میزان واگیری آن در گله های مبتلا بالاست ولی تلفات آن دردامهای بالغ 2% ودر دامهای جوان تا20% محتمل است .
ضمنا احتمال انتقال بیماری ازدام به انسان خیلی ضعیف است.از لحاظ مصرف فرآورده های خام دامی شامل گوشت قرمز و شیر و…اعلام می دارد گوشت وشیر دامهای مبتلا به تب برفکی پس از شرایط سالم سازی در کشتارگاههای دام و کارخانجات شیرصلاحیت مصرف انسانی را دارد و توصیه می گردد شهروندان عزیز گوشت مورد نیاز مصرفی خودرا صرفا از قصابی های مجاز تهیه نموده وهمچنین از مصرف شیرخام (نجوشیده) خودداری کنند .
روابط عمومی شبکه دامپزشکی گناباد

عصر گناباد
@asregonabad97
وب سایت
http://asregonabad.ir
https://eitaa.com/gonabad97

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − دو =