نگهداری آب در ظروف سفالی

امتیاز به این post

ظروف سفالی به دودسته لعاب دار وبدون لعاب تقسیم میشوند .

باید توجه داشت که نوع لعابدار برای پخت وپز و سرو،ونوع بی لعاب آن برای نگهداری آب ودیگر مایعات ساخته میشود.
ظروف سفالی به دلیل قلیایی بودن،خاصیت اسیدی غذا را تعدیل وبه حفظ سطح PHآب کمک میکند که این موضوع باعث بهبود عملکرد دستگاه گوارش میشود.

نگهداری آب در ظروف سفالی
فواید👇
۱-حفظ کردن طعم طبیعی آب
۲-طبیعی بودن مراحل تصفیه آب
۳-دفع عالی سموم موجود در آب
نتایج برخی از مطالعات نشان می دهد که اب ذخیره شده درظروف پلاستیکی باعث کاهش سطح هورمون تستوسترون
در بدن میشود

درحالی که اب نگهداری شده درظروف سفالی به حفظ هورمون تستوسترون کمک میکند

ودر نتیجه باعث بهبود روند سوخت وساز بدن میشود.
سفال قلیایی است وسطح pHآب رو حفظ میکند.

درواقع وقتی غذاهای اسیدی درظروف سفالی پخته میشن،طبیعت قلیایی ظروف سفالی کمی طبیعت اسیدی را خنثی کرده وباعث حفظ سلامت بدن ودستگاه گوارش میشود.☺️
@sofalgarihadi

عصر گناباد
@asregonabad97
وب سایت
http://asregonabad.ir
https://eitaa.com/gonabad97

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *