دنیای مجازی برای دانش اموزان
🔵 جزئیات برگزاری کلاسهای مجازی از طریق شبکه اجتماعی دانش آموزان (شاد)
👤 مهدی شرفی،سرپرست مرکز برنامه ریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش:
🔹 شبکه اجتماعی دانش آموزی (شاد)، دارای ۵بخش اصلی میباشدکه لازم است مدیران و معلمان مدارس در سراسرکشور با آگاهی و توجه به این ۵بخش در آن وارد شده وکلاسهای مجازی را تشکیل دهند.
🔹 اولین بخش از این شبکه اجتماعی دانش آموزی، سخت افزارها و سرورهایی با پهنای باند به گونهای است که بتواند پاسخگوی حضور دانش آموزان و معلمان در مواقع ترافیک کار باشد.
🔹 بخش دوم شبکه اجتماعی دانش آموزی، بخش نرم افزارهایی است که با همت زبدهترین مهندسان نرم افزاری کشور نوشته و در اختیار این وزارتخانه قرار گرفته است.
🔹 با توجه به نقش پیام رسانها در ایجاد کلاس درس مجازی برای دانش آموزان و با نظارت مدیران، ۵ پیان رسان داخلی به طور داوطلبانه آمادگی خود را برای حضور در شبکه شاد اعلام کردهاند که لازم است مدیران مدارس یکی از این پیام رسانها را در سامانه سناد انتخاب کرده و به معلمان و دانش آموزان خود معرفی کنند.
🔹 چهارمین بخش این شبکه اجتماعی دانش آموزی، سامانه پشتیبانی سناد است که ثبت اطلاعات در این سامانه بسیار مهم است و مدیران باید توجه داشته باشند که کلاسهای درس و ورود معلم و دانش آموزان در کلاس تنها براساس اطلاعاتی که در سامانه سناد ثبت شده است، امکان پذیر خواهد بود.
🔹 بخش پنجم شبکه اجتماعی دانش آموزی(شاد)، کاربران هستند و مدیران مدارس به عنوان مهمترین کاربران این شبکه، لازم است صحت اطلاعات وارد شده در سامانه سناد را مورد بررسی قرار داده و بروزرسانی کنند وکلاسهای درس را بر اساس معلم کلاس انتخاب و معرفی نمایند.
🔹 معلمان و دانش آموزان میتوانند از طریق پیام رسان انتخاب شده و با استفاده از کدملی خود که قبلا توسط مدیران مدارس به سامانه سناد وارد شده است، وارد بخش اختصاصی خود شوند و در کلاس مجازی با نظارت مدیر مدرسه حضور داشته باشند.
عصر گناباد
@asregonabad97
وب سایت
http://asregonabad.ir
@paigahkabarasre
https://eitaa.com/gonabad97