قارچ سیاه هم فوتی گرفت…
بیمار مبتلا به قارچ سیاه در گناباد فوت کرد
گناباد-ایرنا- فرماندار گناباد گفت: بیمار مشکوک به بیماری قارچ سیاه به تازگی در این شهرستان فوت کرد.
حامد قربانی روز یکشنبه در جلسه ستاد مقابله و پیشگیری از کرونا گناباد با اشاره به کاهش روند ابتلا و فوتی های ناشی از کرونا در این شهرستان گفت: این وضعیت شکننده است و در صورت عادی انگاری و فقدان احساس مسوولیت کافی مردم به رعایت پروتکلهای بهداشتی دوباره شاهد افزایش شیوع ویروس همه گیر کرونا خواهیم بود و مردم باید ضمن رعایت مسائل پیشگیرانه و استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی در کاهش تبعات بیماری فوق سهیم شوند.
وی ادامه داد: رعایت پروتکلهای بهداشتی و استفاده از ماسک باید در همه بخشهای دولتی و خصوصی اولویت مهم قرار بگیرد و کلیه مسوولان و پرسنل و مراجعین به ادارات به این مساله عنایت کامل داشته باشند.
فرماندار گناباد گفت: ۵۳ هزار نفر از افراد دارای شرایط و گروههای هدف از مجموع جمیعت ۹۳ هزار نفری گناباد واکسن کرونا را دریافت کردند و بر این اساس ۵۵ درصد از جمعیت این شهرستان تحت پوشش واکسیناسیون قرار گرفتند.
وی گفت: از این تعداد ۳۶ هزار نفر دز نخست و ۱۷ هزار تن دز دوم واکسن کرونا را دریافت کردند و برای کاهش ازدحام در مرکز تجمیعی واکسیناسیون گناباد اقدامات اولیه برای راه اندازی مرکز دوم هم پیش بینی شده که در صورت ایجاد ساز و کار مناسب آمادگی راه اندازی آن در آینده نزدیک وجود دارد.
وی اظهار داشت: با توجه به شروع واکسناسیون دانش آموزان و دانشجویان و کاهش دغدغه والدین به تدریج شاهد بازگشایی و آموزشهای حضوری مدارس و دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در سطح شهرستان گناباد خواهیم بود.
قربانی با اشاره به پیاده روی اربعین در مسیر گناباد به کاخک گفت: باید فضاسازی استقرار موکبها به گونه ای در این مسیر در نظر گرفته شود که از هر گونه ازدحام جمعیت در مقابل آنها جلوگیری ئذ و دستگاههای اجرایی ذیربط و خدمات رسان باید در آمادگی کامل برای ارایه خدمات لازم باشند و هر گونه پذیرایی توسط موکبها به صورت بسته بندی صورت گیرد.
ابتلا به بیماری کووید ۱۹ از ابتدای شیوع کرونا تاکنون جان ۳۴۵ شهروند را در گناباد و بجستان گرفته است و هم اکنون نیز ۱۹ بیمار کرونایی در بیمارستان بهلول گنابادی بستری هستند.
سه بخش با گنجایش ۱۷۰ تخت و یک بخش مراقبت ویژه نیز در بیمارستان علامه بهلول گنابادی برای درمان بیماران مبتلا به کووید ۱۹ فعال است.
بیمارستان آریای گناباد نیز با ظرفیت ۶۰ تخت در شهر بیدخت این شهرستان، به پذیرش و درمان بیماران مبتلا به کووید ۱۹ اختصاص یافته است.
دانشگاه علوم پزشکی گناباد با سه بیمارستان علامه بهلول گنابادی و آریا (در گناباد) و آیت الله مدنی (در بجستان)، ۱۷ مرکز سلامت، ۴۶ خانه بهداشت و ۱۶ پایگاه اورژانس و یک پایگاه اورژانس هوایی به بیش از ۱۳۰ هزار نفر در شهرستان های گناباد و بجستان در جنوب استان خراسان رضوی خدمات ارائه میکند.
مرکز شهرستان ۹۳ هزار نفری گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
✍️ به ما بپیوندید.👇
عصر گناباد
@asregonabad97قارچ سیاه